Termeni si Conditii

Cumpararea produselor de pe site-ul cosuricraciun.com implica acceptarea termenilor si conditiilor generale.  Fotografiile de pe site au caracter de prezentare si nu creaza obligatii contractuale.

Garantarea stocurilor si Ambalarea Cadourilor

CosuriCraciun.com poate schimba marca sau producatorul anumitor produse, in cazul in care acestea  nu sunt disponibile in stoc, in vederea onorarii comenzilor ferme, numai cu acordul clientului final. CosuriCraciun.com garanteaza calitatea noilor produse componente.

Ambalarea cadourilor se realizeaza in cosuri speciale pentru cadouri, tavite sau in cutii profesionale de cadouri. Acest lucru se realizeaza in limita stocurilor disponibile. La cerere, putem crea si selectii custom, altele decat cele prezentate pe site. Va rugam sa ne solicitati pe email office@cosuricraciun.com orice alta selectie de cadouri si va vom raspunde in scris cu oferta ferma in maxim 24 ore.

Comanda Ferma

Prin Comanda Ferma intelegem acceptul clientului pe baza semnarii contractului si plata facturii fiscale.

Comanda Minima

Comanda minima acceptata este de 1500 de RON fara TVA. Preturile produselor noastre nu contin TVA.

Livrare Comenzi

Livrarea comenzilor se realizeaza dupa confirmarea pe email a platii efectuate. Va rugam sa ne trimiteti solicitarile dumneavoastra in timp util pentru a evita o supra aglomerare a comenzilor in perioada de Craciun.

Livrarea in Bucuresti si Constanta este gratuita pentru comenzi mai mari de 2000 RON (fara TVA). Livrarea in restul tarii se face contra cost. Pentru a afla costul livrarii dumneavoastra va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

În curs de procesare...